EVEN VOORSTELLEN

HET TEAM VAN BRASSERIE HET RAADHUIS.

Het team van Brasserie het Raadhuis bestaat uit ervaren horeca medewerkers die altijd een glimlach op hun gezicht hebben. Ze hebben plezier in hun werk en lopen graag een stukje harder. Ze zijn ook goed in het geven van advies wat betreft de menukaart. Heb je een vraag? Stel het ze gerust!

DE BESTE INGREDIËNTEN

VERANTWOORD GENIETEN VOOR EEN BETAALBARE PRIJS.

Bij Brasserie Het Raadhuis gebruiken we uitsluitend producten van hoogstaande kwaliteit. Bij alle gerechten met brood gebruiken we zuurdesem brood van Van Menno. Als je zelf wel eens brood hebt gebakken dan weet je dat vier ingrediënten de hoofdrol spelen: meel, water, rijsmiddel en zout. Voor het meeste brood is dat rijsmiddel gist. Bij het maken van desembrood voegen bakkers geen gist toe, maar een moederdeeg. Dat is een papje van meel of bloem met water, dat de bakker uren, soms dagen laat rijzen. In dat desempapje doen de melkzuurbacteriën en natuurlijke gisten vanzelf hun werk. Spontane fermentatie, met een mooi woord. Eigenlijk net zoals bij het maken van wijn de natuurlijke suikers in de druiven vergisten tot alcohol. Door het deeg steeds aan te vullen met bloem en water, komt de bakker tot de ideale verhouding voor het bakken van zuurdesem. Een vollere smaak, en een stuk gezonder!

  • Biologisch en gezond zuurdesem brood.

  • Altijd verse groentes en ingrediënten.

  • Fairtrade koffiebonen van Dutch Originals.

BRUILOFTEN, ZAKELIJKE EVENEMENTEN, CONDOLEANCES EN MEER

MET PRACHTIG UITZICHT OVER DE LEK.

Brasserie Het Raadhuis biedt een prachtig uitzicht over de Lek. Op het zonnige terras aan de achterzijde kunt u in alle rust genieten van langsvarende boten. Binnen is het gezellig bijpraten in het Lounge gedeelte of lekker genieten in de andere ruimte. De ongedwongen sfeer maakt dit een plek voor iedereen. Bovendien zijn wij de ideale locatie voor bruiloften, high tea’s, zakelijke evenementen, condoleances en nog veel meer. Van kleine persoonlijke bijeenkomsten tot grote feestelijke evenementen, wij bieden u de service en faciliteiten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

ONZE LEVERANCIERS

WIJ GEBRUIKEN UITSLUITEND PRODUCTEN VAN DEZE PARTNERS.